Om Blomsterkassen ApS

Bag Blomsterkassen ApS finder du 2 virksomheder med en lang og rig historie af produktion og montage af et virvar af forskellige stålkonstruktioner.

JH Smede & Maskinværksted

I 1977 åbnede JH Teknisk & Industriel Lakering dørene for første gang. Senere hen blev firmaet udvidet med JH Smede & Maskinværksted i 1996. Indtil for nyligt har firmaet været ejet af brødrene Arne og Jørgen Hansen.

Den nye besidder af direktørposten hos JH Smede & Maskinværksted hedder Mikkel Hansen. Mikkel er søn af Jørgen, og han har været en del af firmaet i mere end 15 år. Af den grund er JH Smede & Maskinværksted et 3. generations firma, som er i rivende udvikling og rummer store visioner samt ønsker for fremtiden.

JH Smede og Masakinværksted logo
JH Smede & Maskinværksted
Drejergangen 11
2690 Karlslunde
CVR: 67260910
Tlf: +45 46 15 27 51
Mail: ordre@jh-smedie.dk


JH Smede og Montageservice

JH Smede & Montageservice blev i 2005 grundlagt af nuværende ejer Johnny Hvolbøl. I 2021 tiltrådte Johnnys søn, Christian Hvolbøl, som medindehaver i familieforetagendet. Christian har en baggrund som bygningskonstruktør. Han har derfor en masse års erfaring i byggebranchen med i bagagen.

JH Smede- og Montageservice logo

JH Smede & Montageservice
Industrihegnet 16
4030 Tune
CVR: 38784021
Tlf: +45 30 27 30 27
Mail: Info@jh-smede.dk

Blomsterkassen ApS

Navnet "JH Smede" var ikke det eneste disse 2 virksomheder delte. Efter et kort samarbejde i "2019" stod det klart at de også delte kammeratskab og værdier. Da Christian og Mikkel trådte til i hver af de to virksomheder, medbragte de unge øjne, og det, sammen med de to virksomheders mange års erfaring, har tydelig gjort at der eksisterer et behov for et sted hvor private kan købe, ikke bare højbede i corten, men lige præcis det stål produkt de kunne tænke sig.

Derved opstod ideen om Blomsterkassen og den står nu klar til at efterleve drømmen bag.

Artikel

Hvis du vil vide mere om den spændende historie bag Blomsterkassen og de to smede forretninger, så læs Erhverv Sjælland Dagbladets artikel om netop det her.